AFI CLOUD BACKUP
Cloud Cybersikkerhed og Cloud-til-Cloud Backup for Google Workspace

Stærk backup- og sikkerhedsløsning til Google Workspace fra AFI Cloud Backup

Med AFI Cloud Backup løsning til Google Workspace brugere sikrer du alle de data, der ligger i Google Workspace og kan nemt gendanne disse, hvis noget bliver slettet eller cyberkriminelle har afskåret dig adgangen.

AFI Cloud Backup er en førende global udbyder af cloud backup og sikkerhedsløsninger til SaaS-applikationer, herunder Google Workspace. AFI Cloud Backup produkt hjælper med at gøre dit arbejde i skyen sikkert og compliant på følgende områder:

  • Google Workspace sikkerhedskopiering og nem gendannelse af data, dokumenter, mails
  • Google Workspace ransomware beskyttelse
  • Beskyttelse mod datatab og lækager
  • AFI Cloud Backup hjælper dig med at beskytte dine data i skyen og overholde compliance krav såsom GDPR, SOC2, HIPAA og FISMA

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Beskyt din organisation mod datatab i skyen ved at oprette en katastrofegenoprettelsesplan, som indebærer daglig automatiseret cloud-til-cloud-sikkerhedskopiering til et sikkert sted på GCP (Google Cloud Platform) og mulighed for nem gendannelse af dokumenter i den samme filstruktur, som du bruger i forvejen.

Ransomware beskyttelse

Med automatisk 24-timers overvågning og en avanceret hændelsesplan kan du med AFI Cloud Backup beskytte alle dine data i Google Workspace mod Ransomware angreb, hvor cyberkriminelle enten forsøger at stjæle dine data eller afskære dig adgangen, så de kan afpresse dig for penge. AFI Cloud Backup gør det nemt at rulle Google Workspace tilbage til det tidspunkt, hvor der var adgang til alle data, så du hurtigt har adgang til dine data.

Gratis i gang med AFI Cloud Backup og Google Workspace

Opret dig som Google Workspace Administrator

https://app.afi.ai
(klik på link for at starte 14-dages gratis prøve version)

SKYtek ApS

Telefon 70701918

Google Workspace Data Loss Protection med AFI Cloud Backup

Over 50% af tab af data er resultatet af slutbrugerfejl. At miste data er stressende og økonomisk udfordrende. En anden sag er ransomware vira, der kan inficere din computer og cloud storage. Hvis du nogensinde står over for et Google Workspace uheldigt datasletnings problem, ved du, at der ikke findes nogen anden løsning til at gendanne den end en separat backup.

 

Aldrig bekymre dig om tabt eller stjålet Google data igen

Som virksomhed er du afhængig af Google Workspace for at holde dig og dit team på sporet. Fra din email, til din personlige kalender, gruppekalender, kontaktliste, opgaver og de mange filer, du gemmer i din Google Drev. Med denne cloud-to-cloud backup og cybersecurity løsninger, behøver du aldrig at bekymre dig om tabte data igen!

Sikkerhedspolitikker til rådighed:

  • Shared Items Control – Det deaktiverer deling af bestemte filer til bestemte domæner (herunder eksterne) og bestemte brugere. Ejerskab kan ændres på de specifikke filer til den udpegede bruger. Meddelelser kan også sendes til den specifikke begivenhed til Google Workspace Admin.
  • Ransomware Protection – En kraftfuld brugerdefineret politik, der gør det muligt at foretage automatiske handlinger, når der opdages Ransomware-kryptering og synkroniseringshændelser. Handlingerne omfatter genoprettelse af krypterede filer automatisk, tilbagekaldelse af adgang til synkroniseringsprogrammet og afsendelse af meddelelser til krypteringshændelser til Google Workspace Administrator.
  • Sensitive Data Detection (CCN) – Identificerer og meddeler Google Workspace Administrator af meddelelser, der indeholder følsomme oplysninger såsom kreditkort (CCN).
  • Gendan filtrering – Forhindrer genoprettelse af e-mails, der er markeret med foruddefinerede emner, afsender-e-mail-adresser eller domænenavne.
  • Unormal dataoverførsel / Download Detection – Medarbejdere kan muligvis migrere følsomme data fra virksomhedsregnskaber til en personlig uden tilladelse eller downloade en unormal mængde data til en lokal enhed. Begge tilfælde kan betragtes som en databrudshændelse. Du kan få besked, når en medarbejder overfører et unormalt antal filer i løs vægt, eller når en applikation bruges til at overføre følsomme data fra en virksomhedskonto til en personlig.
  • Unormal login / Brute Force Attacks Detection – Denne politik meddeler Google Workspace Administrator, når der er registreret et brute force login-angreb.