Drive File Stream

Drive File Stream har erstattet Google Drev som skrivebordsprogram

Programmet giver dig mulighed for hurtigt at få adgang samtlige Google Drive-filer direkte fra din computer. Denne version bruger næsten intet af harddiskpladsen og benytter mindre tid på at synkronisere filer.

Drive File Stream er nu standard til G Suite kunder, som downloadlink for Google Drive til Mac / PC.

Med denne lancering er Google Drive til Mac / PC officielt forældet. Support understøttet ikke længere fra den 11. december 2017, og den nedlukkes helt den 12. marts 2018.

Vi opfordrer dig til at bruge Drive File Stream.

Før du skifter til Drive File Stream:

Sørg for at Google Drev har synkroniseret alle filer. Vælg herefter præferencer, faneblad Konto  “fjern tilknytning til konto” og Afbryd forbindelsen. Nu kan Google Drev programmet og mappen fjernes sikkert, så den optaget diskplads frigives og brugeren kun benytter det nye program og delt struktur korrekt.


Hvis en bruger kører både Drive File Stream og Backup og Sync på samme maskine, bliver de bedt om at stoppe med at synkronisere My Drive med Backup og Sync for at spare diskplads.

Team Drive redaktører kan ikke redigere deres Team Drive-filer, når de åbnes i Drive File Stream; de kan kun se dem. For at redigere disse filer skal de åbne dem i Drive på internettet.

Farvel til tidskrævende filsynkronisering og bekymringer om diskplads. Med Drive File Stream er alle filer altid til rådighed til dig og dine kolleger.

Vi hjælper gerne med opdateringen så I kommer sikkert i gang.

SKYtek ApS
En division i Apps Development ApS

Telefon 70701918