Sådan beskytter du din kommunikation imod phishing og kontoovertagelse med Google Workspace

Der er sikkerhed som er aktiveret som standard, du bør selv aktivere så mange af de redskaber Google Workspace tilbyder som giver flere advarsler for mistænkelige e-mails og automatik til at beskytte din virksomhedskonto og brugerdata.

Jeg anbefaler her noget af det sikkerhed du bør aktivere.

De snedige tyve ændre hele tiden forklædning, så du halter bagved ved kun lytte til dem som allerede er blevet ramt, du skal handle ved at aktivere den sikkerhed som Google Workspace tilbyder. Så hjælper du dig selv og dit team ved at lade Google give besked om e-mails er fra de rette eller tvivlsomme afsendere.

Google har allerede indført tvungen skærm lås på mobileenheder for at kunne tilføje din Google Workspace konto, en minimum sikkerhed skulle du tabe eller få stjålet din enhed. Google Workspace Totrinsbekræftelse bør du vælge som standard sikkerhed for alle, vi kender det fra ekstra koden til nem-id som udover vores egen kode. Så får du afluret din egen kode i et phishing angreb er din konto stadig låst af Totrinsbekræftelseskoden.

Aktivering af Totrinsbekræftelse: https://www.google.com/landing/2step/?hl=da

Phishing er et internetfænomen, hvor svindlere forsøger at franarre godtroende internetbrugere deres brugernavn, adgangskode, kreditkort eller netbankoplysninger.

Eksempler kan være e-mails fra en chef eller en kollega som anmoder dig om at sende følsomme oplysninger, penge eller bankoplysninger. Det kan også være e-mail eller websider som ligner software løsninger vi benytter eller virksomheder vi har tillid til hvor websiden er så dygtigt kopieret, at det kan være svært at se du er på en kopi side.

Gmail viser allerede advarsler og flytter e-mails, der er usikre. Brug af indstillingerne i nedenstående artikel kan hjælpe dig med at indfange yderligere uønskede eller skadelige e-mails.

Aktivering af Avanceret phishing og malware beskyttelse: https://support.google.com/a/answer/9157861?hl=en&visit_id=636993993367032362-3384081700&rd=1

Din kontoaktivitet – Er du bekymret for om andre har haft adgang til din konto kan du få en oversigt på din seneste konto kontoaktivitet.

  1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på Detaljer nederst til højre.

Tip! Du kan også gå til siden Seneste sikkerhedshændelser for at se sikkerhedsopdateringer for hele din Google-konto.

SPF – DKIM som er beskyttelse og validering af dit domæne, giver en forbedret openrate af dine forsendelser, fordi modtageren har en større sikkerhed for at du er den du udgiver dig for. Så hjælper du også andre anti-phishing og malware systemer med at bekæmpe svindlere.

Forceret TLS / Sikker TLS når opsat for både afsender og modtager sikre I der sendes med Sikker TLS mellem dig og modtager som er vigtigt hvis I udveksler følsomme oplysninger.

IT sikkerhed eller virksomhedspolitik bør være en del af jeres onboarding

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Mere information om Google Workspace og Et fremtidssikret arbejdsmiljø i skyen.

En katastrofegenoprettelsesplan sikre dig hvis det går galt.

AFI Cloud Backup – Cloud Cybersikkerhed og Cloud-til-Cloud Backup for Google Workspace

Beskyt din organisation mod datatab i skyen ved at oprette en katastrofegenoprettelsesplan, som indebærer daglig automatiseret cloud-til-cloud-sikkerhedskopiering til et sikkert sted på AWS (Amazon Web Services) eller GCP (Google Cloud Platform) og mulighed for nem gendannelse af dokumenter i den samme filstruktur, som du bruger i forvejen.

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Er du så helt sikret nu? NEJ men du er langt bedre sikret ved at følge mine anbefalinger. Hvis du altså vælger at følge dem!