Succes med G Suite

Nøglen til succes med G Suite
Et godt udgangspunkt er at forstå produktet. 

 

G Suite er så meget mere end bare mail

Over 60 applikationer og tjenester udgør den samlede G Suite pakke og tilsætter du tredjeparts-udvikler produkter fra Google Marketplace er mulighederne nærmest uendelig.

Mulighederne er så meget større end du kan forstille dig, G Suite kan anvendes til. Tilmed så meget mere end du forstiller dig, dine medarbejdere selv finder vej til. Så hvordan holder du styr på det, og hvordan finder du udfordringerne før de bliver til problemer.

“Du ved kun hvad du ved” – det er altså en god ide at have et sikkerhedsnet fra en Google Cloud Partner på sidelinien som både taler dansk og kan møde op hos dig når det er nødvendigt.


Bliv selvkørende som kunde

Du har fuld kontrol over din egen G Suite løsning, så du kan alt og kan kontakte os når behovet er der. Vi sælger dig licenserne til markedspris og et sikkerhedsnet fra SKYtek ApS som Google Cloud Partner som kun koster dig i det omfang du benytter vores viden og assistance.

Det er da en succes når du eller dine medarbejdere opdager, hvor nemt I selv finder vej til problem-løsninger via Google’s fine vejledninger. JUST GOOGLE IT.

Samarbejdet er optimalt for både for dig som kunde, og os som Google forhandler når du ønsker at blive, eller er blevet selvkørende. Det er så fint, så arbejder I bare videre til I møder udfordringer eller problemer, hvor det er nemmere eller hurtigere at bede om assistance.


Vi underviser både en til en og større grupper

Inden du tager en ny tjeneste i brug kan vi undervise dig, dit team eller hele virksomheden. Vi sammensætter den træning I har brug for sammen med dig. Har du kun et mindre problem eller ønske, kan vi også træne dig en til en hos dig eller remote.

Vi er dit sikkerhedsnet, når du møder udfordringer

I perioder spiller det hele og du er selvkørende, det betyder du formår at finde løsninger til det du møder og løser det løbende selv.

Vi tilbyder dig løbende spændende opfølgning på det vi syntes er vigtigt at have fokus på og måske er du allerede i mål inden vi banker på. Så er vi bare i dvale.

Løsninger kan være tidskrævende, så her kan vi hjælpe dig.

Hvorfor en Google Cloud Partner

Når dine egne eksperter er på ferie eller syge, står vi klar til at hjælpe dig og dine medarbejdere. Du kan også være uheldig at din ekspert søger udfordringer et andet sted.

SKYtek ApS

Telefon 70701918