Chromebook and Chrome Enterprise

Skift til Chromebook og få en effektiv og driftsikker it-opsætning, der er til at betale

 

Hvis din virksomhed i forvejen bruger Googles workspace (tidligere G Suite) som kontorløsning, er der mange gode grunde til at skrotte jeres traditionelle computerne. I stedet udstyre medarbejderne med hver deres Chromebook.

 

Ja, faktisk tror vi, du som virksomhedsleder vil blive rigtigt glad for at foretage skiftet.

 

En Chromebook er nemlig en hurtig, bærbar computer, som er baseret på Googles Chrome OS operativsystem. 

 

En Chromebook er designet til at køre Android apps fra Google Play Store herunder Workspace og Microsofts Office apps og bruger ikke særligt meget processorkraft og lagerplads lokalt. Derfor skal den heller ikke oplades så hyppigt. Ofte kan du klare 10 timer, inden den skal i opladeren.

 

”Alle Chromebooks er utroligt nemme at konfigurere. Du skal bare logge ind på din Google-konto, så får du adgang til alle dine ting på din computer. Selv Android-apps som f.eks. Instagram eller Snapchat kan downloades til Chrome OS.”

En sikker løsning

Opsætningen af en Chromebook til en ny medarbejder kan gøres på meget kort tid. 

 

Og vigtigst af alt er det meget sikkert at bruge Chromebook løsning. Blandt andet fordi alle dokumenter og filer ligger i skyen i Google Drev, fordi der er indbygget virusbeskyttelse, og fordi det er nemt at etablere en stærk backup-løsning.

 

Du skal med andre ord ikke bekymre dig om at bruge en masse tid på at lege it-supporter, bøvle med sikkerhedsproblemer eller blive forsinket af nedbrud eller forsvundne data. 

 

I stedet kan du og dine kolleger fokusere på at løse virksomhedens opgaver på jeres hurtige Chromebook computere uden at blive distraheret af it-problemer.

 

Godkendt Chromebook partner

SKYtek ApS er godkendt Google Chromebook partner. 

 

Det betyder dels, at vi kan levere Chromebook computere til dig fra forskellige computerproducenter inklusive Lenovo, Asus, HP og Samsung. En Chromebook koster typisk fra 2.200 til cirka 6.000 kroner. Få overblikket her

 

Du kan også sagtens vælge selv at købe en Chromebook på nettet. For at sikre høj arbejdsglæde og effektivitet anbefaler vi dog altid, at du vælger skærm, touchpad og tastatur i god kvalitet.

 

Dels betyder vores godkendelse som Chromebook Partner, at vi kan hjælpe dig med at migrere til Workspace og Chromebook, inklusive opsætning. Styring af virksomhedens sikkerhedspolitikker med Chrome Entreprise, installering af apps og opdateringer. Styre hvilke websites dine medarbejdere må eller ikke må tilgå, osv.

 

Hjælp lige ved hånden

Hvis du allerede nu synes, det begynder at lyde for teknisk, eller hvis du har valgt ikke selv at bruge tid på it, så bare kontakt SKYtek på +45 70 70 19 18 eller kontakt@skytek.dk 

 

Vores konsulenter er nemme at tale med og har mere end ti års erfaring med support af Googles apps og Chromebooks.

 

Og vi forstår, at du helt grundlæggende bare gerne vil drive en virksomhed med en moderne it-opsætning, som understøtter jeres forretning og fungerer, uden at du skal bruge en masse energi på alle mulige it-spørgsmål eller have en masse omkostninger.

 

Ring eller skriv til os på +45 70 70 19 18 eller kontakt@skytek.dk og hør mere om, hvordan du også kan få en smart, nem og sikker it-løsning til din virksomhed.

SKYtek ApS

Telefon 70701918