Google Meet Hardware kit

Online møder i høj kvalitet er blevet en vigtig del af virksomheders hverdag og kan spare ansatte for mange rejsedage og giver virksomheden en bedre økonomi. 

Google Meet Hardware-løsning er velegnet til virksomheder med ansatte på flere lokationer, som har behov for at tale sammen, koordinere opgaver eller varetage ledelsesopgaver, hvor den personlige kommunikation er vigtig. 

Eller til møder med kunder eller i bestyrelsen, hvor medlemmerne har en travl kalender eller kommer langvejs fra.

Løsningen er baseret på Google Meet, som er Googles velafprøvede softwareløsning til online møder, som naturligvis er fuldt integreret med Google Workspace.

Online møder i høj kvalitet

Hvis du har prøvet at deltage i online videomøder, så har du måske oplevet svingende kvalitet i lyd og billede. Eller at det ikke var alle deltagere, som helt havde styr på det tekniske og derfor ikke var så glade for hverken at arrangere eller deltage i videomøder.

Alt det slipper du for med Series One lækre Google Meet Hardware-løsning, som er produceret af Lenovo. Her er brugervenlighed i top. Du trykker bare på en knap for at deltage i online mødet. Hardwaren er fuldt integreret med Googles Workspace kalender, så møder snildt kan oprettes der.

Takket være et kamera med høj opløslighed der kan panorere, vippe og zoome digitalt uden pixeltab. på den som taler og kvalitetshøjttaler bliver møde kvaliteten i top, så du både kan se og høre alle mødedeltagere tydeligt. 

Et enkelt tryk på en intuitiv og elegant fjernbetjening eller betjeningspanel gør det nemt at deltage for alle.

Fordi det er en fastmonteret løsning, som typisk placeres i mødelokalet, hvor du er sikker på en god og stabil internetforbindelse, slipper du også for irriterende udfald, når chefen, eksperten eller den vigtige kunde har ordet.

Desuden kan deltagere, som ikke sidder i et mødelokale, deltage via en computer eller telefon, ligesom løsningen kan bruges sammen med andre førende online møde løsninger.

 

Introducing Google Meet hardware - Series One

Lenovo Key Features

True Voice
• TrueVoice® is proprietary, multi-channel noise cancellation that eliminates distracting sounds like typing, shuffling or snacks crinkling. Attendee voices are enhanced so nothing gets missed

Smooth

• The Series One Smart Camera has 4K resolution and a large optical sensor. With high quality image resolution, the new Meet Compute System with Coral Accelerator Modules & Google Edge TPU’s process the image so that participants are smoothly framed, automatically.

Participant Presence Detection ○ Series One Meeting Room kit

• Series One Meeting Room kits will detect presence and identify the number of people in a meeting room for safety and efficiency. Power over Ethernet Touch Controller

Power over Ethernet (PoE)

• Single cable architecture means that only the new Meet Compute System needs AC power. All the other components are designed to connect elegantly and efficiently with ethernet cables, making SeriesOne installation fast and affordable

Experience TrueVoice noise cancellation on Series One

Fås som en samlet pakke

SKYtek ApS har mere end ti års erfaring med at hjælpe virksomheder med Googles løsninger, er nemme at tale med og vil kunne hjælpe jer med træning og ibrugtagning af Google Meet Hardware-løsningen, så I er sikre på at få mest muligt ud af jeres online møder.

Vi samarbejder med elektrikere og AV-installatører, sikre en præsentabel og korrekt installation af Google Meet Hardware-løsningen.

For at gøre det nemt for jer, tilbyder vi Google Meet Hardware-løsningen som en samlet pakke.

DIY – Få inspiration til dit mødelokale

Room Design Guide:
The room is key to a good meeting setup, the toolkit for getting the room fit.

Følg guidelines fra Google til dit mødelokale

Det er muligt at vælge mellem forskellige hardware-løsninger, som er tilpasset forskellige størrelser mødelokaler.

Den nye Smart Audio Bar får dig til at lyde som om du sidder lige ved siden af mikrofonen – hvor som helst i rummet. Det bruger 8 mikrofoner til at danne 6 separate stråler for at isolere og annullere støj, mens man forstærker og modulerer folks stemmer. En enkelt Smart Audio Bar kan fylde et rum med op til 8 sæder med lyd, samtidig med at det sikres, at enhver person bliver hørt tydeligt.
Lydstyrkedæmpning for højttalerstemme skaber afbalanceret lyd og gør det muligt for deltagere at blive hørt krystalklar uanset hvor de taler fra. Ekstra mikrofoner øger antallet af kanaler, der kan behandles af den indbyggede TPU til ekko- og støjreduktion, hvilket giver op til 44 kanaler med vores største konfiguration.

Series One Meet Compute-system bruger Chrome OS og er specialbygget til Meet for at sikre sikkerhed og den samme lette administration som G Suite-kunder er vant til. Bygget på Chrome OS betyder, at alt styres via G Suite-administrationskonsollen. Opsætning af enheder, kontrol af deres status og løsning af mindre problemer kan ske uden nogensinde at skulle besøge rummet. Over-the-air opdateringer sikrer, at din hardware altid er opdateret og kører den nyeste firmware uden noget manuelt arbejde med at installere opdateringer.

Kom godt igang

Hvis du vil vide mere om, hvordan din virksomhed skal bruge
Google Meet Hardware og hvilken udgave,

I bør vælge, så kontakt en erfaren Google-rådgiver hos
SKYtek på 70 70 19 18 eller
kontakt@skytek.dk
Find mere kontakt info på vores kontakt side

Hvis du synes denne side var informativ, så del den gerne med andre.

SKYtek ApS

Telefon +45 70701918