Google Voice

Smart og nem IP-telefoni til virksomheder

  1. Med Google Voice får du et virtuelt omstillingsbord, som er en tjeneste på nettet, der gør det nemt at viderestille kundeopkald til et bestemt nummer eller oprette ringegrupper, så ubesvarede opkald bliver stillet videre til en ledig medarbejder. Det giver en god kundeservice og masser af fleksibilitet for medarbejderne.
  2. Med Google Voice slipper dine medarbejdere for at have to mobiltelefoner. De kan nemlig bruge en og samme telefon til det private nummer, mens det direkte arbejdsnummer ringer via Google Voice-appen. Hvis mobilen bliver stjålet eller går i stykker, kan medarbejderen blot installere Google Voice appen på en anden telefon eller ringe fra sin computer eller iPad uden at skulle vente på et nyt SIM-kort fra en teleudbyder. Og midlertidige medarbejdere kan hurtigt og nemt få tildelt et arbejdsnummer på deres egen telefon eller computer blot ved at installere app’en.
  3. Google Voice er rendyrket IP telefoni, også kendt som Voice-over-IP (VoIP), så opkaldene går via internettet. Derfor er det en økonomisk attraktiv løsning, og det koster f.eks ikke ekstra at aflytte sin telefonsvarer i udlandet. Du kan også aflytte telefonsvarebeskeder, mens de bliver indtalt, og selv vælge, om du vil besvare opkaldet med det samme. Googles talegenkendelse kan nemt lave telefonbeskeder om til tekstbeskeder, som du kan læse.

Google Voice er velegnet som IP-telefoni til erhvervslivet i Danmark. Løsningen har en masse smarte funktioner, som gør det til nem og effektiv telefoni for både virksomhed og medarbejdere.

Hvis din virksomhed som de fleste andre har trådløst netværk, er Google Voice meget økonomisk, fordi kommunikationen foregår via netværket og kræver derfor ikke ekstra telefonabonnementer.

 

Bruger du i forvejen Google?

Valget er endnu mere oplagt, hvis din virksomhed allerede bruger andre af Googles løsninger. Dels er Google Voice nemt at lære at bruge, hvis medarbejderne til dagligt er vant til Googles interface. Dels er de forskellige apps fra Google godt integreret med hinanden.

Hvis du fx vil holde videokonferencer, kan du nemt koble Google Voice sammen med Google Meet hardware kit, som har en god kvalitet og kan fås til en attraktiv pris i forhold til andre løsninger.

 

Overskueligt system

Med Google Voice bliver alle virksomhedens telefonnumre samlet i et overskueligt system. Her kan du portere telefonnumre, oprette afdelinger og tilknytte telefonnumre til de rette afdelinger og sætte viderestilling op.

Hvis du har en telefon, som alligevel ikke bliver brugt til noget, kan du gøre den til en afdelingstelefon ved at koble den på det trådløse netværk og installere Google Voice app’en. Der behøves hverken et traditionelt telefonabonnement eller noget SIM-kort.

 

Kampagnemåling

Google Voice er velegnet til at teste effekten af forskellige marketingkampagner, fordi det er så nemt at oprette separate telefonnumre til hver sin kampagnetype eller kampagneperiode.

Det er ligeledes muligt at optage samtaler mens de foregår, så man kan huske samtalen eller dokumentere indholdet på et senere tidspunkt.

 

Gratis beskeder

Gratis tekstbeskeder er inkluderet i Google Voice. Det kan være en stor fordel, hvis du gerne vil kunne sende nogle hurtige tekstbeskeder.

Samtidigt kan du drage fordel af en pålidelig synkronisering på tværs af alle platforme. Udover at du kan se dine tekstbeskeder fra alle dine enheder, så mister du heller ikke dine tekstbeskeder, selvom du mister din fysiske telefon. Hvis du vil læse tidligere beskeder, kan du altid finde dem i dit online arkiv.

 

Google Voice Information

Google Voice er en Voice-over-Internet-Protocol (VoIP) telefonservice, som blev grundlagt i 2009. Teknologien gør det muligt at ringe via en bredbåndsforbindelse frem for en telefonlinie.

Rent teknisk bliver tale omdannet til et digitalt signal, som bliver sendt over internettet til modtageren. Med en VoIP-service som Google Voice kan du foretage opkald direkte fra en computer, der er forbundet til internettet.

 

IP telefoni erhverv

Google Voice en billig IP-telefoni løsning og anvendes både af store og små virksomheder i Danmark og udlandet, fordi det forenkler opkald og samler alting på et sted.

Det er muligt at oprette unikke numre til hver medarbejder i Google Voice. Og hvis det ønskes, kan der overføres eksisterende telefonnumre til Google Voice, så medarbejdere kan fortsætte med deres hidtidige numre.

Det er også muligt at besvare Google Voice opkald direkte fra Gmail eller Google Hangouts på ens computer.

 

Sådan kommer din virksomhed i gang med Google Voice

Selvom mange vil synes det er forholdsvist nemt at installere Google Voice, vælger mange at bruge SKYtek ApS som samarbejdspartner. Det gør de for at få professionel hjælp til at sætte Google Voice op, så løsningen passer perfekt til virksomhedens behov og for at sikre, at medarbejderne får en god indføring og start med Google Voice.

Du kan kontakte en erfaren Google-rådgiver hos SKYtek ApS på 70 70 19 18 eller kontakt@skytek.dk. Vi svarer på spørgsmål og kan give dig den nødvendige hjælp, som sikrer, at din virksomhed får succes med at bruge Google Voice og måske andre af Googles løsninger.

 

Erfaren Google ekspert

SKYtek ApS har over 20 års erfaring som professionel Google rådgiver for virksomheder og har hjulpet mere end 500 danske virksomheder med at implementere og supportere Googles løsninger.

SKYtek ApS yder både strategisk rådgivning og praktiske hjælp og undervisning i forbindelse med implementering og drift. Vores supportaftaler gør, at du nemt kan kontakte en ekspert, hvis der skulle opstå spørgsmål eller du får brug for at tilpasse din løsning, hvis jeres behov ændrer sig.

 

[KONTAKT OS FOR ET MØDE]

Kontakt SKYtek ApS på 70 70 19 18 eller kontakt@skytek.dk